måndag 23 april 2012

Sao Miguel

Vi gick från Horta på Lördag kväll kl 22,30 det var meningen att vi skulle komma fram på morron när det äe ljust, vi hade träffat ett gäng (mest tjejer) från Stockholm som var på ett Skolskepp Älvan, och dom ska vara i Liverpool den 10:e Maj kanske en utmaning för Cattis, tveksamt om det går men vi ska försöka.
Men nu var vi på väg till San miguel o staden heter Ponta Delgada anländer mitt i natten (inget ovanligt) lägger oss vid tankbryggan där det redan ligger en Amerikan o väntar, på morron öppnar incheckningen LIKA TREVLIGA människor här, vi behöver skicka hit Amerikanarna på kurs, vi får välja plats i Marinan där det finns hur mycket plats som helst, vi tror vi vet vad det beror på, snackade med en Svensk på Martinique som sa att det går inte att segla i April bara storm o kuling, alltså alla väntar till Maj utom vi.
Har kollat lite på stan och båtaffärerna (vad annars) ser fint ut varuhus o bilarna kör på rätt sida lite småkallt 20 gr dvs som hemma på sommaren.
Har hyrt en bil och ska hämta min fru Lotta på flygplatsen frågan är bara när, lite förvirring vad gäller tider men det ordnar sig det finns bara en flygplats så det är bara att vänta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar