torsdag 9 februari 2012

Färdig

Efter en hektisk helg och ett antal resor tii UR vår suveräna leverantör är vi klara, det är bara det att nu går det inte att sjösätta, dyningen är för grov vid sliprampen och vinden blåser från sidan så det är risk att hon välter på slipvagnen, kvaliten är inte den bästa på grejorna, när Arne skulle ställa sig på en balk så lossade den undre delen av hans tyngd!! på den vagnen står det 13 ton Catalina med riggen på, vi har säkrat ett fall i en annan container för säkerhets skull, vore inte kul om det gick åt he nu när vi är klara,
När vi kommer i sjön så ska vi städa hela båten, allt är gult av dammet som ryker heka tiden, tvätta alla kläder o sängkläder, tampar skot osv, göra vatten och shoppa, sedan drar vi från det här stället.
Vi är sist i raden, dom andra Svenskarna drog i förra veckan och hade igår 1000 m kvar till Brasilien.
Tyvärr så har vi drabbats av ett nytt avhopp, SG som hade bråttom hem hade inte tid att vänta utan flög hem igår utan sina bankkort, hoppas att han kom hem.
En liten beskrivning av varvet, Orlando vår granne, en gammal sjöman bor i en gammal tysk segelbåt sedan två år, en gubbe bor i en gammal styrhytt osv. man bör se det för att förstå hur det är.


New Rudder


Paulo the guy who fix all the material to us, many thanks to him and his firm UR. Universal Refticicato

1 kommentar:

  1. Heja er
    Otroligt vad ni kämpar. Jag tänker på er varje dag och lovar att hålla tummarna så ni kommer över på ett tryggt och behagligt sätt. Finns det ingen lämplig gast som ni kan ta med över?
    Jimmy

    SvaraRadera